divendres, 20 de febrer del 2015

Què tal han exposat els companys?


En les darreres classes hem donat per conclosa la setmana de conferències. Tots ens hem enfrontat al públic i hem exposat el nostre tema. Però ho hem fet igual?
Està clar que cada persona és d'una manera i té la seua forma d'expressar-se. Hi ha persones que ho han fet molt bé com el cas de Paula i Elena, ja que s'expressen amb molta espontaneïtat en valencià i han elaborat els seus temes des d'un punt  interessant. En canvi a altres persones els ha faltat suc, és a dir, potència al parlar, actitud, força, com és el cas de Nacho i Cristina. En açò no vull dir que uns ho hagen fet millor que altres, no!
 En les conferències s'ha vist reflectit molt bé el caràcter i la forma de ser de cada u i com s'enfronta a situacions més incòmodes o dificultoses. També hem pogut observar si a la persona li ha agradat el tema que ha triat o s'ha sentit incòmoda amb aquest.
En definitiva, les conferències han estat molt bé, amb bonics powers points, una posada en escena correcta, temes interessants i pel que fa a la forma d'exposar-los, cada u ho ha fet tan bé com ha pogut, no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada