dilluns, 3 de novembre del 2014

Experiència del viatge cultural en power point



 
El divendres passat vam realitzar la nostra presentació del viatge cultural a Toledo. Va ser divertit perquè semblàvem uns autèntics experts en viatges i turisme.

Cada persona s'encarregava d'un dels tres destins triats i bé del desplaçament-allotjament i menjars, activitats culturals i les activitats d'oci nocturn. Així doncs la feina estava ben repartida i organitzada i cada u era responsable de la seva part, però en ser un treball en grup també devíem ficar-mos d'acord i per exemple no repetir alguna activitat, buscar que l'allotjament i les activitats no estigueren molt lluny...

Un punt positiu va ser poder utilitzar els ordenadors a l'aula i així buscar la informació necessària. A més també podíem telefonar si ens feia falta saber més sobre alguna activitat. Cal dir que treballar en un wiki a més de nou, ha sigut de gran utilitat, ja que, podíem treballar tots junts i copiar l'URL per poder després entrar a la pàgina principal on està tota la informació.

El treball i esforç de cada dia s'ha vist finalment en la nota d'una rúbrica del projecte, avaluada en la presentació del powerpoint que és on es reflectia tota la informació esquematitzada obtinguda en les xarxes d'internet. Aquesta constava de 8 punts dels quals els dos primers: treball en equip i compliment dels terminis, tots devíem tindre la màxima puntuació per les facilitats donades. Els altres punts ja són més subjectius: recerca d'informació, maneig d'aquesta, la creativitat, l'estil i el material del powerpoint, la forma d'expressió i finalment la utilitat i si s'ha aconseguit l'objectiu. He de dir que on crec jo que tots hem tingut més problemes ha sigut a l'hora de crear el powerpoint en triar les lletres i la imatge, ja ficar una foto bonica de fons no permetia mostrar molt bé el que ficava.


En conclusió, l'experiència de la presentació del viatge en powerpoint va ser divertida i interessant, i jo per la meva part no vaig tindre cap problema de temps o de qualsevol tipus. Fins a la pròxima!



1 comentari:

  1. Ha quedat clar que algunes persones podeu dedicar-vos ja a treballar com a agents turístics en algun tour-operador. Bon treball!

    ResponElimina