dilluns, 6 d’octubre del 2014

Proposta de viatge

Avui vaig a presentar les idees i característiques per a preparar un viatge a Toledo a fi de passar un agradable i diferent cap de setmana.

Primer hem de pensar sobre un preu màxim, un possible pressupost per al nostre viatge. El principal objectiu serà que no supere els 200€ i que amb aquest pressupost s'incloga el viatge d'anar i tornar més l'allotjament i alguna activitat turística.

Per a tindre alguna ajuda per a pagar el viatge es podria vendre paperetes o fer rifes, i també una bona idea seria vendre productes típics d'allí per a donar a conèixer a la gent on vas i perquè tries eixe destí. Una bona excusa seria la degustació gastronòmica.

El viatge, és basaria en una ruta per la ciutat de Toledo (capital de Castilla-La Mancha) i conèixer els llocs més bonics i visitar els seus museus, monuments, racons, jardins i fer rutes de senderisme o bé passejos tranquils per la ciutat.

La millor opció per a arribar a Toledo seria en autobús o en tren, ja que és el més econòmic. I aleshores trair un albergue en comptes d'un hotel o apartahotel, ja que resulta més barat i a més acollidor.

Zones o llocs per visitar: el museu del grec, museu de l'exèrcit, hospital de Tavera, museu Sefardí. Veure monuments com castells, ponts, convents, ermites. I fer per exemple la ruta "Huellas de Teresa de Jesús"

Espere que us agrade la meva proposta, hi parlarem més avant.


2 comentaris:

  1. L'opció és fantàstica, Vicky. La pega és la distància, que encareix el transport. Caldrà veure per on es retalla.

    ResponElimina
  2. Ah! Com dimonis vas a vendre els productes típics d'allí si no hi has anat encara? Misteri...

    ResponElimina