dimarts, 28 d’abril del 2015

Baby love me' cause I'm playing on the radio.

A mi, personalment em feia molta il·lusió realitzar un programa de ràdio, de fet sempre he somiat alguna vegada en poder treballar-hi en alguns d'aquests aspectes o fer alguna entrevista o trucada i que es retransmetera en directe en un programa de ràdio!

Però la meua il·lusió va anar apagant-se al llarg de la setmana per les diferents actituds dels companys o pel mínim interés que es mostrava. A més es van crear dos grups amb idees i estils molt diferenciats.

Pense que no s'ha tret el millor de nosaltres en aquesta activitat i que no em pogut gaudir al màxim. Està clar que tinguem altres assignatures i massa preocupacions, però aquesta activitat ens ajudava a evadir-mos i tindre l'oportunitat de fer una activitat molt vistosa.

Espere que torne a créixer en mi les ganes de tornar a realitzar altre programa de ràdio i tornar a experimentar aquesta innovadora experiència.


Xe, que bo!

El darrer dimecres vam realitzar les meues companyes (Laura i Paula) i jo el programa de ràdio "Xe, que bo! Un programa de 20 min divertit i entretingut on vam abordar temes com teatre, cine, esports, entrevista i finalment una broma telefònica.

Cada una de nosaltres, ens vam especialitzar en el tema que més ens agrada i vam realitzar "l'escaleta", és a dir, l'esquema on s'exposen les idees a dir en el programa en directe.

Malgrat els conflictes ocasionats pels continguts o canvis de grup a última hora, els assajos i finalment la reproducció final del programa va eixir (des del meu punt de vista) prou bé, sempre es pot millorar (no ens va eixir la broma telefònica com esperàvem...) però en general pense que el resultat ha sigut molt bo i que en mereixem una bona nota. 



dilluns, 13 d’abril del 2015

Estrenes al teatre. Treball programa de ràdio

Estrenes al teatre

El humor que nos prohibieron
Juan, Damian y Maroon ("El hormiguero") estrenen un nou espectacle d'humor i música on repasen temes d'actualitat.
Tindrà lloc el dia 17 de abril. A les 21h. En Espai Rambleta. Preu entrada: 14€

Los Morancos. En positivo 2
Els germans Cèsar i Jorge Cadaval, tornen als escenaris amb un nou espectacle que té com a objectiu fer oblidar al públic problemes com el atur, el dèficit o la prima de riesgo per a pensar d'una forma més positiva. Presenta gangs, chistes i situacions còmiques al més pur estil andaluç.
Data: des de 30 abril fins el 17 de maig. En el teatre Olympia. Horaris: J y V, 20.30 h. S, 21 h. D, 18 h.
Preus: De 25,50 a 35,50€

Carlos Latre. 15 años no es nada
Carlos Latre celebra els seus 15 anys en el món de l'espectacle amb un show plagat d'imitacions.
Data: Des de 11 de juny fins 21 de juny. En teatre Olympia. Horaris: J y V, 21 h. S, 18.30 y 21 h. D, 18.30 h.
Preus: de 20 a 30€

Besos
'Besos' és una comèdia d'aromes mediterrànis creada pel tàndem Carles Alberola i Roberto García.
Data: Des de 13 de maig fins 7 de juny de 2015. En teatre Talía. Preus: De 13,50 a 21,50€

Relieves
Espectacle de dansa espanyola i flamenca amb suaus tocs de contemporaneïtat.
Data: 30 d'abril. En teatre Rambleta. Horari: 21h. Preu: 12€

El otro lado de la cama
És  la versió teatral de la exitosa pel·licula musical. Cançons que formen part de la història del pop i el rock espanyol acosten esta comèdia de relacions amoroses de final incert.
Data: 9 i 10 de Maig. En teatre Rambleta. Horaris: 20:30h-19:30h

El Brujo- El Lazarillo de Tormes
Rafael Álvarez 'El Brujo' torna al Teatre  per a  deleitar-nos, conmoure-mos i divertir-nos amb el gran clàsic de la literatura espanyola, El lazarillo de Tormes, un dels seus espectacles  més emblematics. L'adaptació ve de la mà de Fernando Fernán Gómez.
Data: 15, 16 y 17 de maig. En espai Rambleta. Horaris: 15/05 a les 20:30 h - 16/05 a les 20:30 h - 17/05 a les 19:30 h. Preu: 20€